Aktualności
Rozwój kompetencji kadr zawodowych i społecznych dla potrzeb turystyki w zakresie poprawy świadczonych usług
Profesjonalizm i bezpieczeństwo podstawą oferty turystyki wiejskiej w dobie pandemii
Technologia uprawy roślin zielarskich
Rośliny zielarskie (zioła i aromatyczne przyprawy) towarzyszą człowiekowi od tysięcy lat. Ale jeszcze do XX wieku surowiec zielarski w Polsce (...)
XI Ogólnopolski Konkurs Plastyczny dla Dzieci „Bezpiecznie na wsi mamy – od 30 lat z KRUS wypadkom zapobiegamy”
Prezes Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego dr Aleksandra Hadzik ogłasza XI edycję Ogólnopolskiego Konkursu Plastycznego dla Dzieci „Bezpiecznie na wsi mamy (...)
prof. Marek Mrówczyński o projekcie eDWIN
Rozmowa z prof. Markiem Mrówczyńskim, dyrektorem Instytutu Ochrony Roślin – Państwowego Instytutu Badawczego (IOR – PIB) z siedzibą w Poznaniu, (...)