aa

Zapraszamy do udziału w XIX edycji konkursu wojewódzkiego „Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” 2019 na najlepszy regionalny produkt żywnościowy województwa podkarpackiego.

Konkurs ma charakter otwarty. Przystąpić może do niego każdy producent wyrobów regionalnych i tradycyjnych, spełniający kryteria konkursowe.

Warunkiem udziału w konkursie jest  przesłanie do 31 maja 2019 roku wypełnionej karty zgłoszenia:

 na adres:

PODR Boguchwała
ul. Suszyckich 9

36-040 Boguchwała
z dopiskiem Konkurs „Nasze Kulinarne Dziedzictwo 2019”

     i e-mailem na: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Finał wojewódzki Konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów” odbędzie się

w Nowosielcach gmina Przeworsk 21 lipca 2019 r.