Zespół Gastronomiczny

Zakres działań Działu Hotelarskiego

Zespół Gastronomiczny realizuje następujące zadania:

  1. prowadzi działalność  usługową w zakresie działalności gastronomicznej i cateringowej;
  2. prowadzi działalność marketingową i promocyjną restauracji;
  3. rozlicza usługi gastronomiczne i cateringowe;
  4. dba o zachowanie mienia restauracji w należytym stanie, utrzymanie porządku i czystości w restauracji i pomieszczeniach gospodarczych;
  5. zapobiega lub eliminuje ryzyko spożycia przez klientów żywności o niewłaściwej jakości zdrowotnej;
  6. zapewnia wysoki poziomu bezpieczeństwa żywności, a tym samym ochrony zdrowia klientów;
  7. zapewnia bezpieczeństwo klientów restauracji oraz personelu w zakresie przepisów sanitarnych, bhp, p.poż. i ochrony środowiska;
  8. prowadzi przegląd techniczny sprzętów kuchennych i zgłasza ewentualne potrzeby naprawy;
  9. inicjuje i wnioskuje wprowadzenie do cennika odpłatnych usług świadczonych w ramach zadań objętych zespołem.

Nasza strona internetowa www.podrb.pl używa plików cookie, tzw. „ciasteczek”. Są to niewielkie pliki tekstowe wysyłane do Państwa urządzenia (komputera, smartfona itp.). Stosujemy je wyłącznie dla Państwa wygody w celu lepszego dostosowania naszej witryny internetowej do Państwa indywidualnych potrzeb oraz w celach statystycznych. Nie zawierają one żadnych danych osobowych.

Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.

Info