„Od pola do stołu” – promocja żywności lokalnej oraz krótkich łańcuchów dostaw

„Od pola do stołu” – promocja żywności lokalnej oraz krótkich łańcuchów dostaw

Operacja polegała na kompleksowej organizacji zagranicznego wyjazdu studyjnego do Portugalii dla 20 osób pod hasłem „Od pola do stołu” – promocja żywności lokalnej oraz krótkich łańcuchów dostaw. Projekt został zrealizowany w ramach środków pochodzących z Unii Europejskiej Schematu II Pomocy Technicznej Krajowej sieci Obszarów wiejskich, Planu Rozwoju Obszarów wiejskich na lata 2014-2020.

Nasza strona internetowa www.podrb.pl używa plików cookie, tzw. „ciasteczek”. Są to niewielkie pliki tekstowe wysyłane do Państwa urządzenia (komputera, smartfona itp.). Stosujemy je wyłącznie dla Państwa wygody w celu lepszego dostosowania naszej witryny internetowej do Państwa indywidualnych potrzeb oraz w celach statystycznych. Nie zawierają one żadnych danych osobowych.

Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.

Info