Naturalna produkcja żywności w gospodarstwach rolnych we Włoszech

Naturalna produkcja żywności w gospodarstwach rolnych we Włoszech

W okresie od 20 do 24 listopada 2023 roku została zrealizowana operacja polegająca na zorganizowaniu pięciodniowego wyjazdu studyjnego do Włoch dla grupy liczącej 20 osób. Uczestnicy pochodzili z obszarów wiejskich województwa podkarpackiego, a byli to m.in.: rolnicy, przetwórcy produktów lokalnych, członkowie Kół Gospodyń Wiejskich, pracownicy naukowi i pracownicy jednostki doradztwa rolniczego.

Nasza strona internetowa www.podrb.pl używa plików cookie, tzw. „ciasteczek”. Są to niewielkie pliki tekstowe wysyłane do Państwa urządzenia (komputera, smartfona itp.). Stosujemy je wyłącznie dla Państwa wygody w celu lepszego dostosowania naszej witryny internetowej do Państwa indywidualnych potrzeb oraz w celach statystycznych. Nie zawierają one żadnych danych osobowych.

Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.

Info